Eigen import Grappa van Castello San Donato in Perano uit de befaamde Chianti streek

 

 

 

LUNE D'ORO

 

Deze grappa heeft twee jaar gerijpt op franse eiken fusten. Een amber-kleurige grappa met de smaak van een traditionele grappa. Verder proef je in deze grappa lichte tinten van vanille, cacoa en hooi. Alle scherpe kanten van deze grappa zijn verdwenen door het lange rijpingsproces in het eiken fusten. Drink deze grappa uit een groot glas op kamertemperatuur om de smaak het beste tot zijn recht te laten komen.

 

 

CHIARO DI LUNE

 

Deze grappa heeft een heldere, fijne en sterke smaak tegelijkertijd. De geur laat zich het beste kenmerken door erg fijne bloemige tonen en frisse hooi tinten. De grappa wordt gemaakt van rode druiven en is heeft daardoor een lange afdronk. Serveer deze grappa iets frisser dan de Lune d'Oro, maar absoluut niet te koud (tussen de 16-18° C).

 

 

 

LUNE D'ARGENTO

 

Een kristalachtige grappa met een mooie geur van fruit, ook in de deze grappa is de geur van vers hooi te vinden. Een zachte en warme smaak met veel fruit, die doorgaat in een behoorlijk lange afdronk. Ook deze grappa kan het beste gedronken worden tussen de 16-18° C.

 

 

 

Ook importeren wij rechtstreeks overheerlijke Chianti Classico wijnen en Spumante van Castello San Donato in Perano

 

 

www.topido.com